Ann Lagerström

VERKSAMHET
Existentiell samtalsledare för individer och grupper, senior ledarskapskonsult, utbildare, föreläsare, författare.
UTBILDNING
Journalisthögskola. Dramapedagog. Existentiell coach och välgledare. Akademiska studier i idéhistoria, filosofi och pedagogik. Fil. mag. i praktisk kunskap.
MOBIL
070 5562556

Ända sedan jag var liten har jag undrat vad det är att vara människa. Och jag har närmat mig frågan på många sätt, som dramapedagog, som journalist och författare, som föreläsare, ledarskapskonsult och de senaste tio åren som existentiell samtalsledare för individer och grupper.

Att få möjlighet att utforska vem jag är, vad jag är och hur jag är i relation till mig själv, till andra och till världen utan att behöva ansluta mig till en skola eller ideologi har varit djupt meningsfullt.

Vi behöver fler möjligheter att filosofera och därför har jag sedan några år börjat utbilda existentiella samtalsledare som kan starta grupper i många olika delar av samhället – privat, i skolan, vården, arbetsplatser, föreningar, offentliga miljöer. Existentiella samtal enligt TALAOMLIVET-metoden är numera en del av Stadsmissionens satsning på existentiell hälsa.

VERKSAMHET
Utbildare, föreläsare, författare, journalist, existentiell samtalsledare, filosofisk praktiker.

BÖCKER i urval.
Konsten att leva innerligt – existentialism för 2000-talet. (Tillsammans med Ted Harris. Bonnier Leva, 2008).
Existentiell coaching. (Tillsammans med Elisabeth Serrander. Studentlitteratur, 2019).

KUNDER i urval
Stadsmissionen, UD, Lukasstiftelsen, MIND, Folkuniversitetet, ABF, Medborgarskolan, Barncancerfonden, Gestaltakademien, Folkpensionärernas riksförbund, Storkyrkan, S:t Katharinastiftelsen, Sveriges Radio, Ersta Vändpunkt, Ljungskile folkhögskola m. fl.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.