EXISTENTIELL SAMTALSGRUPP
med Jan Halling
Start 13 oktober

Nu drar vi vi igång en existentiell samtalsgrupp i Rödabergen. Fem kvällar när du får utforska centrala livsfrågor tillsammans med andra och med inspiration från existentiella filosofer.
Du behöver inte ha några förkunskaper, livserfarenhet räcker bra.

I en existentiell samtalsgrupp är det de stora livsfrågorna som är i centrum: Hur mycket frihet har en människa? Kan jag välja vad jag vill? Hur kan vi leva i relation till andra? Vad är det där vi kallar för döden? Och finns det någon mening med livet?

Var och en får fundera på sina egna idéer och tankar, tillsammans utforskar vi sedan dagens tema. Vad tror vi var och en? Hur skulle man kunna se på den här frågan? Och om vi vidgar perspektivet – vad händer då?

Ju mer olika vi tänker, desto roligare har vi.

Vi är inte ute efter att enas, inte alls, här förekommer inga debatter eller försök att övertala varandra. Nej, ju mer olika vi tänker desto roligare har vi. Målet är att komma hem från samtalskvällarna engagerad och inspirerad och med fler tankar än man kom dit med.

Om du vill veta mer
Här kan du läsa mer om vad det innebär att vara med i en existentiell samtalgrupp.

Samtalsledare är Jan Halling, certifierad existentiell coach, existentiell samtalsledare och auktoriserade gestaltterapeut.

Inga förkunskaper behövs. Max 6 deltagare. Jag vänder mig till dig som i allra möjligaste mån kan delta alla fem gånger.

Datum: 13, 21, 28 okt, 5 och 19 nov 2022

Kl 18.30-21.00

Kostnad: 2000kr (ink moms)

Kaffe, the och tilltugg inkluderat

T-bana St Eriksplan, buss 3, 6 och 77

Mer info i anslutning till anmälan. 

Välkommen

Jan Halling

Mobil: 070-8954921

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.